Emilia moare?! (8) Și tu vrei, așa-i?

tumblr_nl9xz4IcpA1sbpce7o1_1280

Mulțumesc Emilia Tănase pentru inspirație!

            „Vijelia face ramurile desfrunzite ale pomilor să se legene. Pomii se incită într-o mișcare haotică, iar murmurul nopții este purtat de vânt. Miroase a pământ reavăn și frig. Termometrul este într-o continuă scădere, deși, în mod normal, este primăvară. Dincolo de natură, luna îmbăiază într-o lumină fantomatică întreg cimitirul. Crucile umbresc mormintele, iar mormintele țin morții la adăpost de frig.

            La intrarea vestică a cimitirului, un Mercedes frânează cu scârțâit de roți, iar praful este spulberat de vânt. Șoferul deschide portiera, coboară, azvârle o flegmă la marginea drumului și trântește portiera la loc. Sunetul se risipește în frig. Dă ocol mașinii, trece prin fața farurilor stinse și deschide portiera din dreapta. O apucă pe Emilia de braț și o trage cu putere afară. Ea se prăvălește la picioarele lui.

            – Târfă nenorocită! spune el printre dinți și o apucă de păr. Ridică-te!

            O trage cu putere, iar Emilia este nevoită să-și folosească toată puterea rămasă, pentru a se putea ridica. El o cuprinde pe după mijlocul, trântește portiera, apoi pornește cu pas grăbit către cimitir. Ca și cum ar căra un sac cu urzici, așa o cară.

            Trec amândoi prin porțile masive din fier ruginit, prin un mir ce-și trece pragul mireasa. Continuă să înainteze până când ajung în partea cea mai întunecată a cimitirului. Ei îi scapă un geamăt, iar el o împunge imediat în coaste. Privește în jur, dar nu e nici țipenie de om. Așa că îi dă drumul și o împinge peste un mormânt. Ea se trântește pe pământul tare, iar saliva-i sare de printre buze și îi decorează bărbia și hainele.

            Pe bâjbâite, el începe să-i desfacă nasturii pantalonilor. Scoate vreo două înjurături grosolane, când degetele efectivul nu-i pot desluși drăcovenia de haină. Într-un final, nasturii pantalonii sunt desfăcuți și începe să-i tragă jos de pe ea. Parcă simțind că ceva nu este în regulă, Emilia scoate un nou geamă, de data aceasta ceva mai pronunțat.

            – Gura! se răstește bărbatul printre dinți. Să nu mai aud nici un sunet. M-ai auzit?

            Emilia se mulțumește să rămână într-o tăcere și într-o nemișcare absolută. El nu zăbovește și își continuă treaba. O lasă fătă pantaloni, apoi îi dă jos hanoracul. Abia acum realizează că a îmbrăcat-o cu propriul hanorac. Pentru prima dată se întreabă cât de mult a drogat-o sau de când nu i-am mai dat de mâncare. Își amintește că parcă era mai solidă când a adus-o la el în apartament, iar acum oasele îi ies proeminent în evidență. Dar înlătură repede aceste gânduri și-și spune: sper că pizda ta nu are colțuri, curvo.

            Își desface cureaua pantalonilor, apoi șlițul și și-i lasă în vine. Se așază în genunchi în fața ei, apoi începe să o dezmierde. Mai întâi sânii acoperiți de maiou, apoi mai joc, pe pielea netedă de deasupra buricului. Iar dintr-o dată, mâna îi coboară pe linia subțire a chiloților. Cu mișcări line, trece pe sub aceasta, iar cele două degete ale sale o ating. Arătătorul și mijlociul încep să coboare mai jos, cu atingeri ușoare și delicate. Emilia scoate un sunet scurt, dar el o ignoră.

            Degetele îi ating clitorisul, iar mușchii ei se încordează deodată. El începe să intre în erecție, cu cât îi simte mai bine căldura. Apoi coboară mai jos și își strecoară degetele astfel încât să-i frece labii. Apoi, dintr-o mișcare rapidă, degetele i se unesc și vaginul. Emilia își dă capul pe spate și scoate un geamăt de excitare. El îi răspunde cu un zâmbet învăluit de întuneric, apoi își scoate penisul din pantaloni și începe să și-l frece cu mâna rămasă liberă.

            Nu o pătrunde prea adânc. Dar o simte fierbinte și udă. Își scoate degetele din ea, apoi le suge cu nesaț. Se apleacă și apoi îi trage chiloții de pe ea. Îi desparte și mai mult picioarele și-și trece degetul mare peste gaura umezită, parcă vrând s-o pregătească. Apoi îi atinge cu labii cu limba. Întâi încet, foarte încet, cât să-i simtă dulceața, apoi din ce în ce mai repede. Începe să-i lingă vaginul și să o pătrundă cu limba din când în când.

            Neașteptat, ea îi prinde capul cu ambele mâini și îl apasă. Îl vrea mai adânc. Mai puternic. Atunci o traversează cu limba de labie până la clitoris și repetă mișcarea, până când mâinile ei încordate în strâng părul în pumni. Apoi îi dă picioarele pe spate, până când genunchii aproape că i se unesc cu sânii. Ea este mult prea amețită ca să se opună. Amețită și excitată. Limba lui îi atinge anusului, iar ea scoate un alt geamăt de excitare. Mișcările devin din ce în ce mai rapide. Limba lui o atinge din ce în ce mai frenetic. Încearcă să-i pătrundă în anus, apoi o linge de acolo, până la vagin, unde își proptește gura, apoi își freacă buzele și limba de tot ce apucă.

            Ea gâfâie. Și el gâfâie. Apoi, deodată, penisul lui o pătrunde cu putere. O mișcare, iar o pătrunde cu totul. Ea scoate un strigăt, dar excitarea îl face și pe el să strige la rândul său. Îl prinde sânii în palme, apoi începe să se miște în ea. Îi simte gustul vaginului în gura. Gustul dulce și puțin sărat îi persistă pe limbă. Ea scoate gemete continue, timp îl care el îi suge sfârcurile, îi freamătă sânii și o pătrunde cu putere. Testiculele se izbesc de ea de fiecare dată când penisul își redobândește adăpostul.

            Iese deodată și o lasă goală. Dar nu pentru mult. O umple din nou. I-o bagă în anus. De data aceasta nu mai geme. Emilia scoate un sunet de durere, în timp ce penisul îi lărgește anusul și încearcă să intre mai adânc. Bărbatul se umple de sudoare. Se chinuie enorm să o pătrundă. Gaura a este strâmtă și deloc alunecoasă, ca surata ei de mai sus. Face câteva încercări, timp în care ea se vaită și strigă, apoi și-o scoate și se ridică.

            Vine deasupra ei și își încleștează palma în parul ei. Își ia penisul într-o mână, apoi i-o bagă în gură. El o trage de păr, înainte și înapoi, în timp ce limba ei se freacă de erecția lui puternică. Bărbatul scoate sunete grosolane, ca de barbar, în timp ce-i pătrunde și mai adânc în gât. Ea se îneacă, încearcă să tușească, dar capul penisului o împiedică. Saliva i se scurge pe bărbie și pe piept, dar el o bruschează mai tare.

            El urlă. Un urlet ca de animal. Puternic și asurzitor. Dinții Emiliei se încleștează în jurul cărnii. Nu mai poate rezista. Efectul drogurile slăbește, iar ea devine din ce în ce mai lucidă. Strânge și mai tare, iar sângele îi umple gura. El urlă și-și încordează pumnii. Sângele se scurge și mai abundent, iar acum îi trece prin minte că s-ar putea să rămână cu penisul lui în gură.

            O izbește cu pumnul, iar strânsoarea cedează. Bărbatul se ridică împleticindu-se, iar sângele i se scurge pe pământ.

            – Jigodia dracu! Uite ce mi-ai făcut!

            Se năpustește asupra ei, iar în secunda următoare, ea ridică piciorul și îl izbește în testicule. El se prăbușește peste ea cu un icnet de durere, iar pentru o clipă, abia dacă își poate controla mișcările brațelor. Emilia încearcă să-l dea la o parte, dar încă nu și-a revenit suficient de bine și nu are suficientă forță.

            De parcă ar fi știut cum s-o liniștească, bărbatul își coboară mână, apoi o pătrunde cu patru degete. Emilia scoate un urlet de durere, iar el insistă și le introduce și mai adânc. O apucă de păr și începe s-o izbească cu capul de baza crucii. Un sunet înfundat se aude de fiecare dată când craniul se lipește de beton.

            – Curva dracu! urlă el.

            O izbește din nou și din nou, până când pământul se înroșește, baza crucii se înroșește, florile devin roșii, iar fața ei se deformează într-o adunătură de carne lipsită de orice delimitare sau de sens.

            Luna a mai coborât pe cer, iar acum luminează cadavrul de pe mormânt. Crengile se agită în noapte, zbuciumate de fantasmă. Aerul este înghețat și duhnește. În depărtare se aude o bufniță, scoțând sunete sacadate și reci, iar în apropiere se aud roțile Mercedesului călcând caldarâmul. Iar noaptea a rămas rece și întunecată.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s